Butiksstädning

Vi erbjuder skräddarsydd butiksstädning till allt från mindre specialitetsbutiker till större affärer och varuhus. Är du intresserad av en seriös partner för städning av din butik? Hör av dig till oss! Vi har duktig och engagerad personal som vill ge dig och din butikslokal den bästa städning man kan tänka sig. När dina kunder trivs i din butik ökar omsättningen. Städningen är en viktig del av detta!

Det här ingår som standard i butiksstädning:

  • Dammsugning och våttorkning av golv

  • Rengöring av speglar

  • Avtorkning av butikshyllor, försäljningsdisk, montrar och andra presentationsytor för produkter

  • Rengöring av kund- och personaltoalett

  • Rengöring av personalens omklädnings- och uppehållsrum

Butiksstädning Stockholm

Flexibla lösningar för moderna butiker

Sjävklart kan vi anpassa städningen efter din butiks speciella behov. Tillägg såsom mattrengöring, fönsterputs av skyltfönster och liknande går smidigt att beställa till. Samma sak gäller storstädning av butiken där vi även rengör armaturer, ovanpå hyllor, kan lyfta ut produkter och rengöra hyllplan längre in med mera.

Frisörsalonger och andra inrättningar som arbetar med personlig hygien behöver givetvis ett anpassat städschema. Allt detta går vi igenom vid vårt första möte.

Vår butiksstädning är miljövänlig - ett extra plus för dig som vill få ett extra bra städresultat utan att det sliter onödigt på miljön!

Butiksstädning Stockholm

Din butik är ansiktet utåt mot kunderna. Välj en erfaren partner för din butiksstädning!