Om oss

Ett städföretag i ständig utveckling

Välkommen till ett erfaret städföretag med lång erfarenhet och ett brett utbud av städtjänster. Vi ser våra kunder som ovärderliga och är tacksamma för det förtroende de visar oss. Varje städning vi utför är försedd med vår kvalitetsgaranti och vi är självklart ansvarsförsäkrade.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet, är vi snabba att åtgärda det utan att ta ut några extra kostnader. Vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster och service för att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

För oss är det väldigt viktigt att våra medarbetare trivs så att de stannar länge hos oss. Du får på så sätt ett välbekant ansikte som städar hos dig varje gång. Vår personal får kontinuerlig utbildning och arbetar med ergonomisk arbetsutrustning och de är skyddade av en rejäl arbetsförsäkring. Vi är certifierade för såväl vårt miljöarbete och vår kvalitet som för vårt noggranna arbete med arbetsmiljön för våra medarbetare.

Skulle någon i personalen vara sjuk finns det alltid någon annan som kan hoppa in. Där har du som kund en extra fördel av att välja ett lite större städföretag. Samtidigt är kundkontakt och löpande uppföljning något som är en väl integrerad del i vår verksamhet. Du kan alltid vända dig till oss om det är något du skulle vilja förändra eller som du tycker kan förbättras.

Butiksstädning Stockholm

Miljövänlig städning

Välkommen att kontakta oss redan idag för att få en offert på städning i din butik, företagslokal, bostadsrättsförening eller ditt privata hem.

Välkommen till en städfirma där du får miljövänlig städning av toppkvalitet utförd av engagerad och välutbildad städpersonal. I dryga trettio år har vi hjälpt såväl företagare som privatpersoner i Stockholm med städningen. Det betyder att vi har lång erfarenhet, något som märks på den kvalitet vi erbjuder och på personalens kunskap.

Din butik är ansiktet utåt mot kunderna. Välj en erfaren partner för din butiksstädning!