Om oss

För oss är det väldigt viktigt att våra medarbetare trivs så att de stannar länge hos oss. Du får på så sätt ett välbekant ansikte som städar hos dig varje gång. Vår personal får kontinuerlig utbildning och arbetar med ergonomisk arbetsutrustning och de är skyddade av en rejäl arbetsförsäkring. Vi är certifierade för såväl vårt miljöarbete och vår kvalitet som för vårt noggranna arbete med arbetsmiljön för våra medarbetare.

Skulle någon i personalen vara sjuk finns det alltid någon annan som kan hoppa in. Där har du som kund en extra fördel av att välja ett lite större städföretag. Samtidigt är kundkontakt och löpande uppföljning något som är en väl integrerad del i vår verksamhet. Du kan alltid vända dig till oss om det är något du skulle vilja förändra eller som du tycker kan förbättras.

Butiksstädning Stockholm

Försäkring och kollektivavtal

Alla våra anställda får lön enligt rådande kollektivavtal och vi är ansvarsförsäkrade för att såväl du som kund som våra anställda ska kunna känna sig trygga på arbetet.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att få en offert på städning i din butik, företagslokal, bostadsrättsförening eller ditt privata hem.

Välkommen till en städfirma där du får miljövänlig städning av toppkvalitet utförd av engagerad och välutbildad städpersonal. I dryga trettio år har vi hjälpt såväl företagare som privatpersoner i Stockholm med städningen. Det betyder att vi har lång erfarenhet, något som märks på den kvalitet vi erbjuder och på personalens kunskap.

Din butik är ansiktet utåt mot kunderna. Välj en erfaren partner för din butiksstädning!